• Neum

Smještaj

Sobe

U ponudi imamo klimatizirane dvokrevetne i trokrevetne sobe opremljene sa LCD TV i internetom. Sve sobe imaju zaseban wc i balkon sa pogledom na more što omogućava posmatranje izlaska sunca sa pogledom na prelijepi neumski zaljev. Gostima je na raspolaganju i kuhinja koja je organizirana tako da dvije sobe dijele jednu kuhinju.Apartmani

Apartmani su klimatizirani i opremljeni sa LCD TV. Sastoje se od spavaće sobe, kupaonice i dnevnog boravka sa kuhinjom. U spavaćoj sobi se nalaze 3 kreveta dok se u dnevnom boravku nalazi kauč na kojemu se po potrebi dodatno mogu smjestiti 1-2 osobe. Kuhinja je opremljena potrebnim kuhinjskim aparatima i posuđem. Uz apartman se nalazi i terasa za zajedničko druženje gostiju.Ostala ponuda

Gostima je na raspolaganju zajednička terasa sa roštiljem za dnevna i večernja druženja. U ponudi imamo i vrhunska domaća vina, rakije i likere iz sunčane hercegovine po pristupačnim cijenama.


DOLAZAK / ODLAZAK

DOLAZAK:

Prilikom dolaska sobe su gostima na raspolaganju od 11:30h. Ako je soba spremna za prijem gostiju prije 11:30h gosti se mogu odmah smjestiti u sobu.

ODLAZAK:

Prilikom odlaska sobe se napuštaju do 09:30h. Ako soba nije rezervisana za isti dan gosti po dogovoru imaju mogućnost dužeg ostanka u sobi. 

KUĆNI RED:

INFORMACIJE
Rezervacije

 

Rezervirajte svoj smještaj na vrijeme i neometano uživajte u godišnjem odmoru.

+387(0)63/315-494

+387(0)63/424-414

+387(0)36/880-407

Svaki dan od 07:00 - 23:00